RAMP

Med installation av en ramp med väl avvägd lutning blir den tidigare svårigheten med bostadens entré löst. En ramp består som regel av flera sektioner och möjlighet till vilplan vilket säkerställer dess funktion.

Top Hygien

Top Hygien har mångårig erfarenhet av flexibla och säkra rampmontage. Hos oss får du alltid en individuellt anpassad lösning för dig och din bostad.

Länk till Top Hygien

TRIDENT

EU-rampen är en permanent modulramp för bostadsanpassningar. Rampen har många kombinationsmöjligheter, är mycket stabil, halksäker och har ergonomisk handledare. Dessutom är rampen 100% återbruksbar.

Länk till TRIDENT

​KVISTBERGA

Vi levererar ramper och förflyttningslösningar från ute till inne, mellan rum, till fordon, och upp för trappor. Personligt bemötande, kvalitativa produkter och snabba leveranser. Alltid med ett leende på läpparna. Det är Kvistberga.

Länk till KVISTBERGA

FEAL

Vi erbjuder standard och skräddarsydda fasta modulramper för permanent bruk vid bostadsanpassning. Ett komplett rampsystem som är enkelt, lätt och kostnadseffektivt. Den kan monteras i olika kombinationer i det oändliga.

Länk till FEAL